Több ügyfelünk érdeklődött tőlünk a kezdeti tárgyalások alkalmával, hogy Mi miben is különbözünk esetleg más cégektől. Ezért fontosnak tartotta csapatunk, hogy kisebb cikkben, végülis összeszedjük azt, hogy miért jobb minket választani a WordPress weblapkészítés folyamatának ellátására.

WordPress weblapkészítés – fejlődéssel karöltve

Fontosnak tartjuk, hogy haladjunk a korral, sőt hetekről hetekre a változó trendeket, fejlesztéseket is ismerjük. Ezért állandóan képezzük magunkat online tananyagokból, illetve időnként ellátogatunk különböző konferenciákra, képzésekre is. Fontosnak tartjuk azt, hogy egy weboldal úgy készüljön el, ahogyan azt a tulajdonosa megálmodta. Persze akadhat olyan eset, amikor az ügyfél terve és a letisztultság, trendiség nem összeegyeztethető, viszont ezekben az esetekben is törekszünk a kettőt egy kalap alá hozni, hogy az elégedettség garantált lehessen.

Reszponzív honlapkészítés az elmúlt években szinte alapvető fogalommá vált a weblapok kapcsán. A weblapok közt kutatva gyakran belefutunk olyan hibába, hogy az oldal ugyan reszponzív, viszont mégis van olyan része ami szétesik. Sőt sajnos olyan oldallal is szembesülünk még manapság is, amely viszont semmiféle reszponzív elemet nem hordoz magában.  Mi fontosnak tartjuk, hogy a felhasználók mindenféle képernyőméreten lehető legideálisabban láthassák a megbízóink oldalait.

WordPress weblapkészítés egyedi programozással csomag választása esetén teljesen az Ön igényére tudjuk szabni az oldalt. Mi nem csak a dizájn terén vagyunk egyediségre orientáltak, de még a funkcionalitás terén is rugalmasságra törekszünk. Készítettünk már konkrét szavazási rendszer lebonyolítást egy nyereményjátéknak, több céges WordPress weboldalt tudunk hátunk mögött, illetve webshopok sem okoznak nagy fejtörést számunkra, stb. A weboldal készítés során ügyelünk a kereső és felhasználóbarát kialakításra. Persze fontos nálunk megjegyezni kész template-eket használunk alapul, de ezt a minden esetben teljesen képesek vagyunk egyénre szabni. Az elkészült weblapot teljes szabadsággal bocsájtjuk Ön részére. Nem kötjük meg kezét, ahogy átadtuk képes lesz Ön kezelni az oldalt, új oldalakat tud létrehozni, képeket tud feltölteni, esetleg bejegyzéseket tud írni, stb. A weboldalát arra fogja használni amire csak kedve tartja.

Miért válassza a WordPress weblapkészítés csomagunkat?

Gyors, minőségi munka: A WordPress honlapkészítés választása esetén képesek vagyunk néhány nap, de maximum 1-2 hét alatt elkészíteni az Ön által kért weboldalt. Ha igényli legyártjuk a weboldal látványtervét is, de akár csak a programozás részét is képesek vagyunk elkészíteni. Segítségünkkel nem csak weblapot kaphat önmagában, ugyanis ha igényli a weblap mellé kedvező áron elkészítjük szórólapjait, névjegykártyáit, céges naptárjait, vagy egyéb grafikus kiadvány igényeit.

Könnyen kezelhető: Kevesebb informatikai tudással rendelkező személyek is garantáltan eligazodnak a weboldal adminisztrációs felületén. A bejegyzések írására rendkívül áttekinthető, egyszerűen használható szövegszerkesztő áll rendelkezésre.

Kérjen ajánlatot honlapkészítésre!