Cégünk specializálódott szolgáltatásokat kínál a Google Ads és a Facebook hirdetések menedzselésében. A Google hirdetéskezelés, Google AdWords és a Facebook hirdetéskezelés terén szerzett tapasztalatunkkal, professzionális megközelítést biztosítunk ügyfeleinknek.

 

Professzionális hirdetéskezelés a Két éegnagyobb platformon

A digitális marketing világában a Google és a Facebook egyaránt létfontosságú szereplők. Mindkét platform különleges erősségeket hordoz magában, és képes célzottan megcélozni az érdeklődő közönséget. Ugyanakkor, az ezeken a felületeken való hatékony megjelenés és a hirdetések megfelelő kezelése komoly kihívások elé állíthatja az üzleti szereplőket.

Az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatásaink célja éppen ezeknek a kihívásoknak a leküzdése. Segítünk vállalkozásoknak abban, hogy kihasználják ezeknek a platformoknak a teljes potenciálját, maximalizálva a hirdetések hatékonyságát és növelve a konverziót. Szakértő csapatunk folyamatosan fejleszti és optimalizálja a hirdetési kampányokat, biztosítva ezzel a célzottabb értékesítést és az üzleti célok elérését.

A Google és a Facebook egyaránt lehetőséget kínál a szélesebb közönség elérésére és a célcsoport pontosabb meghatározására. A professzionális hirdetéskezelés által kínált stratégiai megközelítés lehetővé teszi, hogy ügyfeleink teljes mértékben kihasználják az adott platformok által nyújtott előnyöket, és fokozzák a konverziós arányokat, míg a költségeket minimalizálják.

Hirdetési szolgáltatásaink egyedülálló megoldásokat kínálnak annak érdekében, hogy ügyfeleink hirdetéseiket a megfelelő időben és a megfelelő helyen jelenítsék meg. Kiemelt figyelmet fordítunk az egyedi igényekre és az üzleti célokra, így minden hirdetési kampányunk célirányos és hatékony eredményeket hoz a Google és a Facebook platformokon egyaránt.

Egyszeri beállítási díj / Kampány felállítási díj

20 000FtEgyszeri
  • Minden esetben fizetendő! Havi megbízás esetén is

Hirdetés Mini

Akár 30 000FtHavonta
  • Havi 1 meeting
  • Havi riport
  • 2x módosítási kör
  • Google és/vagy Facebook kampány

Egyedi ajánlat

Egyedi árHavonta
  • TikTok kampány
  • Bing/Yahoo kampány
  • Google és/vagy Facebook kampány
  • Havi 1 meeting/Havi riport

Google Ads, Google AdWords hirdetés ,enedzsment

A Google Ads és AdWords rendkívül hatékony eszközök a digitális marketing terén. Azonban azoknak a vállalkozásoknak, akik nem rendelkeznek megfelelő tapasztalattal és ismeretekkel ezen a területen, nehézséget okozhat az ezekkel a platformokkal való hatékony működés és hirdetéskezelés. Ebben segítünk mi, hogy vállalkozása pontosan ott jelenjen meg, ahol szükséges, maximalizálva ezzel a konverziókat és növelve az értékesítést.

A Google Ads és AdWords menedzsment terén rendelkezésre álló szolgáltatásaink fókuszában az ügyfelek egyedi igényeinek megfelelően tervezett és kivitelezett kampányok állnak. Szakértő csapatunk átfogó kulcsszókutatást végez, célzott és releváns hirdetéseket hoz létre, valamint folyamatosan monitorozza és optimalizálja azokat a legjobb eredmények érdekében. Ezáltal biztosítjuk, hogy vállalkozása kiemelkedően jelenjen meg a Google keresési eredményeiben, széles közönséget érve el és növelve a hirdetésekből származó bevételt.

A Google Ads és AdWords menedzsment során célunk az, hogy ügyfeleink számára egy átlátható és hatékony platformot biztosítsunk a hirdetési kampányok menedzseléséhez. Rugalmas megközelítésünk lehetővé teszi, hogy az ügyfeleinknek egyedi és testreszabott megoldásokat kínáljunk, figyelembe véve az adott iparág jellemzőit és a vállalkozások céljait. Ezen a módon biztosítjuk, hogy hirdetéseik célzottak és hatékonyak legyenek, maximalizálva a hirdetési költségek megtérülését és a vállalkozásuk sikerét.

Facebook hirdetéskezelés: rugalmas és célzott megközelítés

A Facebook hirdetések komoly lehetőséget kínálnak a vállalkozásoknak a digitális marketing területén. Profi megközelítésünknek köszönhetően, célzott és hatékony kampányokat tudunk létrehozni a Facebook platformon. Rugalmas stratégiáink lehetővé teszik, hogy az ügyfeleink számára testre szabott és célorientált hirdetéseket készítsünk, amelyek hatékonyan érik el a megfelelő közönséget.

Az átfogó elemzések és folyamatos optimalizáció révén szem előtt tartjuk a kampányok hatékonyságát és sikerét a Facebookon. Megfelelően kidolgozott stratégiáink segítenek az ügyfeleknek abban, hogy a hirdetéseik minél pontosabban célozzák meg a kívánt közönséget, ezáltal növelve a konverziós arányokat és az üzleti eredményeket.

A Facebook hirdetéskezelésben kifejezetten fontos az állandó monitorozás és finomhangolás. Szakértő csapatunk személyre szabott módon foglalkozik az ügyfelek kampányainak optimalizálásával, hogy azok a lehető legjobb eredményeket hozzák. Ez a rugalmasság és célzottság biztosítja, hogy hirdetései hatékonyan teljesítsenek és eredményesen szólítsák meg a potenciális vásárlókat a Facebookon.

Írj nekünk!