A DigitalSnap egy 2018-ban alakult vállalkozás. Elsődleges célunk, hogy többirányú szolgáltatásainkkal, gyors, precíz és minőségi munkával segítséget nyújtsunk a hozzánk forduló ügyfeleinknek. A weblap készítéstől a grafikai tervezésig, illetve a szövegírás és tartalommarketing, valamint a kiadványkészítés is a feladataink között szerepel. A mai, változó világunkban is igyekszünk folyamatosan az új kihívásoknak megfelelni és minden esetben ügyfeleink egyedi igényeihez igazodva, a legjobb megoldásokat keresni.

Miért minket válasszon?

A csapatunkban olyan fiatal és kreatív szakemberek dolgoznak, akiknek a munka nem csak egy feladat elvégzését jelenti, hanem mindegyik igazi kihívás! Munkatársainkról elmondható, hogy elkötelezettek, és kitartóak, imádják a munkájukat és fontos számukra az is, hogy folyamatosan fejleszthessék a tudásukat!
Székhelyünk Hajdú-Bihar megyében található, de az ország minden tájáról várjuk a megkeresésüket!  Célunk között szerepel, hogy segítséget adjunk szolgáltatásainkkal magánszemélyeknek és a hozzánk forduló cégeknek egyaránt. Bízva abban, hogy a bemutatkozásunk felkeltette az érdeklődését, várjuk az Ön megrendelést is!
weboldal készítés

Kérdésed van? Írj nekünk!