A Google Ads hirdetések hatékony kezelése kulcsfontosságú a vállalkozás online jelenléte szempontjából. Az optimális eredmények elérése érdekében az SEO-ra optimalizált weboldalak kritikus fontosságúak. Az innovatív és szakértői megoldásokkal rendelkező csapatunk segítségével biztosíthatod, hogy hirdetéseid a legjobb eredményeket hozzák az organikus keresésben és a fizetett hirdetéseknél egyaránt. Ismerjük a kulcsfontosságú SEO stratégiákat, és optimalizáljuk a weboldaladat annak érdekében, hogy a Google Ads hirdetéseid a lehető legjobban teljesítsenek. Vegyük kézbe együtt vállalkozásod online sikereit!

Egyszeri beállítási díj / Kampány felállítási díj

20 000FtEgyszeri
 • Minden esetben fizetendő! Havi megbízás esetén is

Hirdetés Mini

Akár 30 000FtHavonta
 • Havi 1 meeting
 • Havi riport
 • 2x módosítási kör
 • Google és/vagy Facebook kampány

Egyedi ajánlat

Egyedi árHavonta
 • TikTok kampány
 • Bing/Yahoo kampány
 • Google és/vagy Facebook kampány
 • Havi 1 meeting/Havi riport

Pörgesd fel a vállalkozásod!

A Google Ads hirdetéskezelés vagy kampánykezelés létfontosságú az online üzleti siker szempontjából. Azáltal, hogy célzottan használjuk ezeket a hirdetéseket, lehetőséget teremtünk arra, hogy vállalkozásunk számára releváns és konvertáló forgalmat generáljunk. Öt fő ok, amiért érdemes szakemberre bízni ezt a feladatot:

 1. Pontos célzás: A Google Ads segítségével pontosan eljuttathatod az üzeneted azokhoz, akik aktívan érdeklődnek terméked vagy szolgáltatásod iránt. Ezáltal maximalizálhatod a kampányok hatékonyságát.
 2. Mérhető eredmények: A hirdetések teljesítményét könnyen nyomon követheted és mérheted. Ez lehetővé teszi számodra, hogy pontosan lássad, melyik hirdetés hogyan teljesít, és hogyan befolyásolja a vásárlóid viselkedését.
 3. Rugalmas költségvetés: A Google Ads kampányok rugalmasak a költségvetés szempontjából. Bármilyen költségkerettel dolgozol is, szabályozhatod és optimalizálhatod a hirdetéseidet az elérni kívánt eredmények érdekében.
 4. Gyors eredmények: A kampányok gyorsan és hatékonyan elérhetik a célközönséget. Azonnali láthatóságot biztosítanak, amely elősegíti a weboldal látogatottságának és a konverzióknak növekedését.
 5. Szakértői tudás kihasználása: Profi hirdetéskezelővel vagy ügynökséggel dolgozva a Google Ads rendszerének legjobb gyakorlatait és optimalizációs technikáit használhatod ki, ami növeli a kampányok hatékonyságát és megtérülését.

Miért érdemes Google Ads-en hirdetni?

A Google Ads (korábban AdWords) egy olyan kiemelkedő lehetőséget kínál az online marketing terén, amely alapvető fontosságú a vásárlók elérésében. Ez a platform lehetővé teszi a szándék alapú célzást és a vevők viselkedésének nyomon követését az oldalon, így a hirdetések könnyen optimalizálhatók. Ennek köszönhetően a kampányok költségei jól ellenőrizhetők.

Különböző ágazatok kiaknázása (kereső- és display-hirdetések, remarketing, YouTube, shopping, Gmail stb.) és a licitek, konverziótípusok folyamatos finomhangolása révén hirdetéseid hatékonyabbá és költséghatékonyabbá válhatnak.

Írj nekünk!