A WordPress bemutatkozó weblap készítés

Ára:  (40.000-75.000 Ft)
Ha azt szeretnénk, hogy minél többen megismerjék cégünket, tevékenységünket, azt, hogy tulajdonképen mi a profilunk, mivel foglalkozunk akkor szükségünk van egy bemutatkozó weblap készítésre! Itt megtekinthetik az oldalunkra  látogatók az eddig elért eredményeinket,és megtudhatják, hogy ha kapcsolatba szeretnének lépni velünk, erre hogy van lehetőségük. Tehát elmondhatjuk, hogy ez a bemutatkozó weboldal készítés tulajdonképpen a legegyszerűbb weboldal, de nagy szükségünk van rá, hogy röviden és minden tevékenységi formánkat  átfogva bemutatkozhassunk. Egy igazán profi módon elkészített bemutatkozó weblap segít abban, hogy a Google keresőjében is jobban megtalálhatóak legyünk!
Bemutatkozó oldal példák
wordpress webfejlesztés
wordpress webfejlesztés

Optimális WordPress weboldal részei:

 • Mindenekelőtt kell egy hatásos nyitó oldal
 • Röviden elkészített összefoglaló a termékeinkről illetve a szolgáltatásainkról.
 • Szerepeljen rajta az eddig elért eredményeink és referencia munkáink.
 • Partnereink ajánlásai is kapjanak helyet rajta.
 • Egy kisebb képgaléria
 • Magunkról egy rövidke  bemutatkozás
Szükség van egy olyan részre, ahol a kapcsolattartásról adunk tájékoztatást, hogyan érhetnek el bennünket.
Elég csak néhány képet beletennünk, mondjuk 10-20 darabot de a szöveg terjedelme is általában csak 1-2 gépelt oldal. Ezeken kívül sok más is szerepelhet még az elkészített  weblapon, például kapcsolati űrlap, közösségi média, térkép vagy olyan más funkciók, amit a weboldal tulajdonosa szeretne  ha rajta lenne. Bővíthető ez a kör természetesen, de akkor tudni kell, hogy több időt vesz majd igénybe a bemutatkozó weboldal elkészítése.
Egy WordPress weblapkészítés azért is jó választás, hogy kicsit magunkat is reklámozzuk! Hiszen a weboldal linkjét sok helyen fel lehet tüntetni,például szórólapokon, névjegykártyán, vagy céges autón, egyedi tárgyakon, esetleg email aláírásban,de még lehetne sorolni számtalan ilyen lehetőséget. Ez nagyon hasznos lehet akkor, ha sokan tesznek fel a tevékenységi körünkkel kapcsolatos kérdéseket, vagy az elérhetőségünket kérdezik és nem kell folyamatosan leírni, vagy elmondani, elég ha csak megkérjük, látogasson el a weboldalunkra. A weblapkészítés költségei mindenképp megtérülnek, hiszen több emberhez tudunk eljutni általa! Használja ki ezt a lehetőséget már Hajdú-Biharban is!
Elvárható tőle:
 • Töltődjön be pillanat alatt
 • Jól használható legyen a mobiltelefonokon is
 • Első ránézésre is tetszetős legyen
 • Legyen könnyen kezelhető
 • Minden gyorsan és egyszerűen megtalálható legyen rajta

Hasznossága:

Elsősorban azért lehet hasznos mindenki számára egy jól elkészített bemutatkozó weboldal, mert ezzel pozitív benyomást kelthetünk, cégünkről, vállalkozásunkról. Akár új ügyfeleket is tudunk így hatékonyabban elérni és szerezni ha pontos és hasznos információkkal töltjük meg a weboldalt, megfelelő médiahasználattal és a közösségi médiában lévő lehetőségek kihasználásával. De nem csak az új ügyfelekkel, hanem a már meglévőkkel is tarthatjuk így a kapcsolatot s nem utolsó sorban remek reklámlehetőség is számunkra.

Mi az, amire nem jó a bemutatkozó honlap?

 • Közvetlen értékesítésre nem tudjuk használni (webáruház – Tovább fejlesztéssel lehetséges csak, de termék hirdetésre tökéletes)
 • Önmagától hozzon új ügyfeleket ( ez csak akkor válik lehetségessé, ha a  SEO-ra is költünk)
 • Összetett szolgáltatások  bemutatására.
 • Nem alkalmas arra, hogy nagyobb  mennyiségű szöveget, sok fotót, vagy videókat illetve egyéb tartalmakat helyezzünk fel rá.

Tovább fejleszthető egy bemutatkozó weboldal?

Ezt  kérdést is sokan fel szokták vetni amikor a weblapkészítés szóba jön. Ez mindig attól függ, hogy az induláskor milyen rendszert választottunk ki. WordPress weblapkészítés során, ha az ügyfélnek nincs külön kérése, akkor olyan megoldásokat szoktam számára javasolni, ami a későbbiekben tetszés szerint tovább is fejleszthető.  Véleményem szerint megéri ezt a lehetőséget választani már az induláskor, még ha  ez kicsit több munkát és némi többlet költséget is jelent.
Ha lenne még olyan kérdésed amire a bemutatkozó weblakészítés során kíváncsi lennél, vagy most nem kaptál rá választ tedd fel bátran!